3 Henkel Interns standing next to each other, smiling at the camera

Studenten


Zes goede redenen om stage te lopen bij Henkel

interview-nina

3 dingen die Nina heeft geleerd

Twee dingen hebben Nina overtuigd van Henkel als werkplek: het internationale team en de toewijding voor grote ideeën. En zij heeft ook een speciale reden waarom ze nu kan terugkijken op geweldige prestaties!

interview-alam

3 vragen voor Alam

Alam, stagiair bij Corporate Human Resources, vindt diversiteit een hele belangrijke factor in de bedrijfscultuur van Henkel. Er zijn echter nog een aantal redenen waarom hij Henkel overweegt als toekomstige werkgever – en dat pas na een maand stage.

interview-claire-alternative

3 inzichten van Claire

Na één jaar werken op de Beauty Care-afdeling Research and Development van Henkel, heeft Claire niet alleen gezien hoe nieuwe innovaties worden ontwikkeld, maar heeft ze ook geleerd hoe ze daarover kan beschikken. Bovendien begrijpt ze nu de voordelen van een sterke interne gemeenschap.

rot

Events

02 Apr

Career Fair

Mannheim, Germany

21 Apr

International Business Fair

Reutlingen, Germany

21 Nov 22 Nov

Absolventen­kongress

Cologne, Germany

21 Apr

Fakultäts­karrieretag Köln

Cologne, Germany


Hoe kun je solliciteren

Als eerste stap van het sollicitatieproces moet je je online registreren via ons job portal. Je hebt daartoe jouw cv nodig – bij voorkeur in pdf. Tijdens deze stap kun je ook andere documenten uploaden (zoals certificaten, diploma’s, etc.) die relevant zijn zodat wij een beslissing over jouw sollicitatie kunnen nemen. Je kunt ook een motivatiebrief opnemen in jouw profiel. Als je al een LinkedIn-profiel hebt, dan kun je makkelijk met één klik jouw profiel importeren. 

Tijdens een één-op-ééngesprek zullen we praten over jouw studie, jouw werkervaring en jouw doelstellingen. Uiteraard krijg je dan ook meer informatie over Henkel en onze stages. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over de functie, over het team waar je in terechtkomt of over internationale loopbaanmogelijkheden bij Henkel.

Weet je in elke fase van de selectieprocedure indruk op ons te maken, dan zullen we jou een stage aanbieden. Indien je onze waarden deelt en uitkijkt naar uitstekende carrièrekansen, dan zul je het aanbod waarschijnlijk snel accepteren.

Vraag je je af hoe je goed solliciteert?

Ontvang waardevol advies van onze recruiters!

Onze verhalen