Neem contact op met ons team!

Wij beantwoorden met genoegen al uw vragen en/of suggesties.

Henkel Belgium S.A.: +32-2-421-2711

  • We hebben de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen hieronder verzameld.
  • Je vindt telefoonnummers of postadressen in ons overzicht van locaties.
  • Je kan ons ook bereiken via het contactformulier onderaan deze pagina: Kies het onderwerp van je verzoek zodat we een van onze experts kunnen inschakelen om je vraag snel te beantwoorden.

Gebruik Henkel betaallijn 070/222076

Op 22/09/2017 werd een nieuwe wet van kracht (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 12/09/2017) die een wijziging inhoudt van de wet van 13/06/2015 betreffende de elektronische communicatie.

Er werd een nieuw artikel 116/1 ingevoegd dat bepaalt dat elke derde die gebruikt maakt van een betaalnummer verplicht wordt om onderstaande informatie te publiceren via het centraal register.

  • Dienstenaanbieder: Henkel Belgium S.A., Esplanade 1, 1020 Brussel
  • BTW: BE 0567902930
  • Omschrijving: meldingen van dringende problemen met Henkel-producten
  • Prijs van de dienst: 0,30 € per minuut.

Bij klachten: e-mail: info.benelux@henkel.com, tel: +32 2 421 27 11

Heb je vragen?

Je kan zoeken naar vacatures en direct online solliciteren. Ons HR-team neemt contact met je op zodra zij je documenten hebben doorgenomen. Aangezien ons rekruteringsproces gestandaardiseerd is, omvat dit geen ongevraagde applicaties. Heb je de functie die je zocht niet gevonden? Maak een persoonlijk profiel aan in onze sollicitatietool en activeer waarschuwingen voor functies waarin je geïnteresseerd bent. Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht zodra er nieuwe posities verschijnen die je mogelijk kunnen interesseren.

Voor meer informatie, bezoek onze veelgestelde vragen over carrière.

Je kan ook contact opnemen met ons HR-team en op de hoogte blijven van carrièremogelijkheden op FacebookLinkedIn en Instagram.

Je vindt het ons volledige merkenportfolio onder "Merken en Divisies". Daar vind je een overzicht van de merken die beschikbaar zijn in jouw land. Je vindt ook een link naar de merkwebsite, waar je meer informatie kan vinden over het product dat je zoekt.

Op veel merkwebsites vind je ook links naar online winkels waar je het product kan bestellen.

Het spijt ons te horen dat ons product niet aan je verwachtingen voldeed. Schrijf ons een bericht met behulp van ons contactformulier hieronder. Het is het gemakkelijkst voor ons en versnelt het proces als je het formulier kiest voor de categorie van het product: Adhesive Technologies of Consumer Brands. Vergeet niet de naam van het product aan te geven. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als je op zoek bent naar datasheet rond materiaalveiligheid, bezoek dan onze Material Safety Data Sheet-database. Omdat we twee divisies hebben, Adhesive Technologies en Consumer Brands, kies je eerst de productcategorie. Vervolgens kan je taal en land selecteren om de datasheet te vinden die je zoekt.

Technische datasheets voor onze Adhesives-producten zijn beschikbaar in onze TDS database.

Als je wil zoeken naar ingrediënten voor een specifiek Henkel-product, raadpleeg dan onze lijst met ingrediënten volgens de Detergentenverordening. Je kan in de database zoeken op basis van de productnaam, je land en je taal.

Er zijn verschillende mogelijkheden om met Henkel samen te werken. Meer informatie vind je op henkel.com (in het Engels):

Henkel Ventures staat open voor verschillende innovaties. Dit kan onder andere gaan over geavanceerd materialen en technologieën zoals 3D Printing of FMCG-innovaties zoals IoT en Smart Packaging.

Wat betreft samenwerkingen rond onderzoek, zijn we geïnteresseerd in partners die al een patent hebben in een de drie gebieden waarin we actief zijn. Lees in dit geval of je patent aan onze vereisten voldoet. Zo ja, kan je in de volgende stap je gepatenteerde idee indienen.

Als je een innovatief idee heeft voor Laundry & Home Care zonder patent, lees dan meer over onze vereisten en een stappenplan over hoe je je oplossing kan indienen met behulp van dit formulier.

Bij het selecteren en ontwikkelen van onze leveranciers houden we rekening met hun prestaties op het gebied van duurzaamheid. Bekijk onze leverancierspagina voor meer informatie hierover.

Gelieve er rekening mee te houden dat processen voor het bestellen van Henkel-producten voor distributie en verkoopcontacten variëren van product tot product en van regio tot regio. Om contact op te nemen met de juiste contactpersoon, raden wij je aan om het onderstaande contactformulier te gebruiken.

Stuur ons een bericht

Onderwerp / Klantendienst *
400

Persoonlijke gegevens

30
40
60
20
80
25
80

We zullen uw gegevens gebruiken met het oog op een antwoord op uw verzoek.

De verwerking en het gebruik van uw gegevens gebeuren op grond van wettelijke bepalingen die deze activiteiten verantwoorden omdat de verwerking noodzakelijk is voor het verwerken van uw verzoek.

Indien u geen toestemming hebt gegeven voor een langere opslagduur bijvoorbeeld tijdens ons relatiebeheer, dan zullen we de gegevens niet langer bewaren dan nodig om te voldoen aan het bovenvermelde doel of zo lang als nodig indien een wettelijk verplichte bewaring geldt.

Voor meer informatie over de manier waarop Henkel uw persoonsgegevens verwerkt, zie de Verklaring betreffende de bescherming van gegevens.

*Om u van snelle feedback te kunnen voorzien, dient u ons de informatie te sturen die gemarkeerd is met een rood sterretje. Andere informatie is optioneel en wordt alleen gebruikt om op uw vragen, suggesties of verzoeken te reageren.