gettyimages-1185878319-170667a

DIGITALISERING

Nieuwe business- en samenwerkingsmodellen, het creëren van unieke klantervaringen en slim gebruik maken van data en technologie: wij geven vorm aan de markten van morgen door digitalisering.

Neem contact op.

DE MARKTEN VAN VANDAAG LEIDEN
VORM GEVEN AAN DE MARKTEN VAN MORGEN

Digitalisering is een doorslaggevend element van ons strategisch kader voor betekenisvolle groei en is dus de sleutel tot de toekomst van Henkel. Door digitalisering creëren we toegevoegde waarde voor klanten en consumenten. We ontwikkelen nieuwe bedrijfsmodellen voor de industrie en breiden de end-to-end data-integratie van ons bedrijf uit. Dit bereiken we door door een sterke digitale bedrijfsfocus en onze digitale unit, Henkel dx, de drijvende kracht achter onze digitale transformatie en innovatieve, technologiegedreven bedrijfsmodellen.

TECH-DRIVEN BEDRIJFS­MODELLEN


Digital Business

Van artificiële intelligentie tot augmented reality en 3D-printen: wij gebruiken digitale technologieën en zetten onze expertise in om de transformatie naar Industrie 4.0 vooruit te stuwen. We optimaliseren onze business - en creëren blijvende toegevoegde waarde voor consumenten, klanten en partners uit uiteenlopende industrieën.

INNOVATIE DOOR SAMENWERKING


Open Innovation & Ventures

Bij Henkel vertrouwen we op open innovatie en durfkapitaal. Wij zoeken en investeren in start-ups over de hele wereld en werken met hen samen om digitale transformatieprojecten te implementeren. Zij zijn een waardevolle bron van innovatieve technologieën en oplossingen voor onze business units.


DIGITALE TRANS­FORMATIE


Digital Transformation

Gedreven door onze Henkel dx unit versnellen we onze digitale transformatie. Door gebruik te maken van digitale technologieën en data creëren we extra toegevoegde waarde voor onze klanten en consumenten en verhogen we de efficiëntie van onze processen.