PARTNERS EN LEVERANCIERS

A group of 4 colleagues leaning on a table and checking some papers

Intensieve samenwerking met partners en leveranciers in de gehele waardeketen biedt een concurrentievoordeel voor Henkel.

Het leveren van innovatieve producten en het promoten van duurzaamheid zijn belangrijke onderdelen van onze strategie – en in beide spelen onze partners en leveranciers een grote rol. Bij onze zoektocht naar nieuwe ideeën en in ons streven om succesvolle uitvoering ervan te bevorderen, kijken we altijd verder dan de grenzen van ons eigen bedrijf. We zoeken strategische partners met een breed scala aan doelgroepen.

Henkel heeft momenteel leveranciers en andere zakenpartners uit meer dan 130 landen. Meer dan zeventig procent van wat we inkopen komt uit landen die onderdeel zijn van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). We zijn ook steeds meer actief in markten in landen die geen lid zijn van de OESO. Maar waar een leverancier of zakenpartner ook vandaan komt: we verwachten van allemaal dat ze zich gedragen op een manier die in overeenstemming is met onze eigen bedrijfsethiek en -waarden. In elk land stellen we daarom precies dezelfde eisen aan leveranciers, bijvoorbeeld hun prestaties op het gebied van duurzaamheid

Partners

Henkel is bekend voor zijn innovatieve manier van zakendoen. Ons doel is om onze klanten en consumenten de beste kwaliteit en de meest innovatieve oplossingen te bieden. Daarvoor werken wij samen met partners over de hele wereld. We zoeken naar creatieve ideeën voor nieuwe producten, materialen en oplossingen om zo de huidige uitdagingen aan te kunnen. En ook jij kan deel uitmaken van ons succesverhaal door je expertise in te zetten.

Leveranciers

We werken nauw samen met onze leveranciers en behouden daarbij onze hoge standaards in kwaliteit, efficiëntie, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Dankzij een wereldwijde inkoop verzekeren we een hoge kwaliteit én kostenefficiëntie, en kunnen we onze klanten keer op keer de allerbeste producten aanbieden. Voor langdurige zakelijke relaties kiezen we voor leveranciers met het grootste potentieel op het vlak van innovatie en optimalisatie van productiekosten en logistieke processen.