ADHESIVE TECHNOLOGIES

Production Montornes

Adhesive Technologies leidt de markten van vandaag en geeft vorm aan die van morgen door middel van haar lijmen, afdichtingsmiddelen en functionele coatings. Wij maken de transformatie van hele industrieën mogelijk, waardoor onze klanten een concurrentievoordeel krijgen en de consument een unieke ervaring wordt geboden.


Innovatief denken en ondernemingsgeest maken deel uit van ons DNA. Als industrie- en applicatie-experts in alle productiesectoren wereldwijd werken we nauw samen met onze klanten en partners om duurzame waarde te creëren voor alle belanghebbenden - met vertrouwde merken en oplossingen met een hoge impact op basis van een ongeëvenaard technologieportfolio.

Ons portfolio van industriële producten bestaat uit vijf Technology Cluster-merken: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson en Aquence. Voor zowel consument als vakman richten we ons op vier internationale merkplatformen: Pritt, Loctite, Ceresit en Pattex.

In België is Adhesive Technologies divisie van Henkel aanwezig met bekende merken zoals: Loctite, Pritt, Pattex, Bonderite, enz.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Wist je dat Henkel de nummer één
producent
is van
kleefstoffen?

Automotive & Metals

In ‘Automotive & Metals’ bieden wij onze internationale klanten in de automobiel- en metaalverwerkende industrie op maat gemaakte high-impact oplossingen, een uitgebreid technologieportfolio en gespecialiseerde technische diensten. We creëren concurrentievoordeel voor onze klanten in de hele waardeketen van de autofabricage, waardoor ze kunnen inspelen op de trends van e-mobility, autonoom rijden en gewichtreductie van voertuigen. Wij leveren prestatiegerichte oplossingen met een hoge impact in de hele waardeketen van metalen, van metalen spoelen en metaalverwerking tot afgewerkte metalen producten, inclusief metalen verpakkingen.

Packaging & Consumer Goods

In ‘Packaging & Consumer Goods’ zijn we toonaangevend in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die inspelen op wereldwijde consumententrends zoals de groeiende vraag naar meer duurzame praktijken. We lopen voorop bij het bevorderen van een circulaire economie met onze oplossingen voor verpakte voedingsmiddelen en dranken, luiers en hygiëneproducten, pleisters en verbanden, kleding en schoenen, meubels en nog veel meer - allemaal gemaakt met de consument als focus.
 

Electronics & Industrials

In ‘Electronics & Industrials’ bieden wij onze klanten een gespecialiseerd portfolio van high-impact engineering oplossingen voor elektronische en industriële key accounts. Wij zijn wereldwijd toonaangevend met een breed productportfolio en gespecialiseerde technische en R&D-expertise, en helpen onze klanten bij het innoveren en realiseren van nieuwe en innovatieve ontwerpen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid dragen we bij tot een aantal van 's werelds meest herkenbare merken en producten met onze oplossingen voor verlijming, verbinding, afdichting, coating, bescherming en thermisch beheer.


Craftsmen, Construction and Professional

In het vakgebied ‘Craftsmen, Construction and Professional’ brengen wij een uitgebreid assortiment merkproducten op de markt voor particulieren, doe-het-zelvers, ambachtslieden en handelaars, maar ook voor onderhouds- en productieprofessionals uit meer dan 800 verschillende branches. Wij bedienen onze klanten met lijmen en afdichtingsmiddelen voor gebruik in en om het huis, bouwmaterialen en afdichtingsoplossingen voor tegels, ramen, gevels, kelders, daken en vloeren en een uitgebreid portfolio van high-impact oplossingen voor de assemblage en onderhoud van machines.