CARRIÈRES


At Henkel, we dare to make an impact

Waar Technologieën en Consumptiegoederen elkaar ontmoeten, kunt u echt een impact hebben op het welzijn van mensen, op toonaangevende merken en op goed presterende bedrijven over de hele wereld. Jouw carrière bij ons betekent bijdragen aan een duurzamere toekomst. En het betekent groeien in een levendige en diverse cultuur van vertrouwen en saamhorigheid. Wij houden van moed en frisse ideeën in teams die durven en om ons geven.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Waarom Henkel?

You can be a game changer

Een game changer zijn bij Henkel betekent verantwoordelijkheid nemen vanaf het begin, onze digitale transformatie aansturen en frisse ideeën tot leven brengen.

Een werknemer van Henkel in verschillende foto's gerelateerd aan zijn werk. Hij werkt op zijn iPad, poseert voor de camera, and presenteert een witte schoen naast het Persil Sneaker Clean Logo.

Maak kennis met Tilak

Bij Henkel kan ik de status quo uitdagen en mijn innovatieve kant laten zien.
Dankzij Choicify – de app die toont welke haarkleur het best bij je past – gaf ik consumenten een nieuwe manier om te ontdekken welke producten het best bij hun behoeften passen. 
Dat is gelukt dankzij de collectieve wil binnen ons team om de markt op zijn kop te zetten met een impactvolle, baanbrekende uitvinding. Dus nu noem ik mezelf een uitvinder.

Tilak, Corporate Director Digital Commerce

We play as a team

"We play as a team" betekent dat een mentaliteit van samenwerking hebben die gedijt op vertrouwen en transparantie, en die diversiteit omarmt.

Een werknemer van Henkel in haar werkomgeving. Ze scrolt door haar telefoon, werkt op haar laptop, heeft een telefoongesprek, and poseert voor de camera.

Ontmoet Orryana

In ons team luisteren we naar elkaar en wijzen we strikte hiërarchieën af. Het bedrijf neemt diversiteit en inclusie heel serieus. Een grote overwinning was de communicatie tussen ons en onze community toen de Black Lives Matter-beweging viraal ging. Het is verbazingwekkend dat we de kracht hebben om belangrijke kwesties een groot podium te geven.

Orryana, International Community Manager

You can craft your career

Je carrière uitbouwen in een multinationale organisatie met een brede portfolio bij Henkel betekent dat de volgende stap al voor je ligt.

Een werknemer van Henkel staat voor haar werkplaats. Ze poseert voor de camera, sorteerborden van de #Rethink Fashion campagne van Persil, and ze lacht.

Ontmoet Nora

Een ambitieuze carrière nastreven is niet altijd gemakkelijk. Het kan je tot het uiterste drijven. Maar als je nieuwe uitdagingen aangaat, kan niets je groei bij Henkel in de weg staan. Ik heb al vroeg geleerd om verantwoordelijkheid op te nemen en mijn pad in eigen handen te nemen. Nu ontwikkel ik gedurfde strategieën voor merken die voortdurend in ontwikkeling zijn. Net als ik.

Nora, Director International Marketing

We offer more than jobs

“Wij bieden meer dan een job alleen” betekent  een impact hebben op het leven van mensen, op hele industrieën en bijdragen tot de duurzame toekomst van onze planeet.

Een werknemer van Henkel getoond op zijn werkplek. Een kubus van plastiek materiaal en hij(zelf) werkend aan de verpakking is gefotografeerd.

Ontmoet Eduardo

Het is altijd belangrijk voor me geweest om niet alleen te werken, maar ook het gevoel te hebben dat ik het leven van mensen op de een of andere manier verbeter. Bij Henkel heb ik een plek gevonden waar ik me in mijn vakgebied kan ontwikkelen, plezier in mijn werk kan hebben en de wereld duurzamer kan maken. Als verpakkingsmanager is het mijn missie om het plasticverbruik te verminderen. Voor mij is dat meer dan "gewoon een baan".

Eduardo, International Packaging Manager

Waarom Henkel?

Our global and diverse teams are shaping a better tomorrow

How we set-up your fulfilling career

Work where high standards are awarded

Ontdek jouw toekomst bij Henkel

De gezichten van verschillende Henkel werknemers. Ze kijken vol vertrouwen en lachen.

Let’s dare to make an impact together.

Bij Henkel kun je groeien in een dynamische, diverse omgeving gebaseerd op vertrouwen en samenhorigheid en zo je ideeën tot leven brengen.

Do you dare to have an impact? Let’s talk about it.