nl-teams-and-locations-header-collage

Een carrière bij ons is globaal

De producten en technologieën van Henkel zijn wereldwijd verkrijgbaar. Onze medewerkers komen uit 125 landen. En met kantoren in 79 landen hebben we je ontelbare internationale carrièremogelijkheden te bieden.

Vind je job
zoom-map-high-henkel-belgium

Ervaar de unieke spirit in onze globale teams

Met vertrouwen, werkplezier en teamspirit boek je de beste resultaten. Daarom moedigen we teamevenementen aan, want ze creëren links en bevorderen een gevoel van verbondenheid tussen collega’s waar ook ter wereld. We willen de meest vruchtbare omgeving creëren voor de carrières van de toekomst.

Ontdek een waaier aan kansen bij Henkel

Henkel is toonaangevend in de drie sectoren waarin we actief zijn, zowel op de industriële als de consumentenmarkt, dankzij onze sterke merken, innovaties en technologieën. Zo kun jij verschillende perspectieven verkennen door om de twee tot drie jaar van domein of sector te wisselen.

Vind je perfecte match in onze diverse functies

Of het nu gaat om marketing, verkoop, controlling, onderzoek & ontwikkeling of digitalisering, de carrièremogelijkheden bij Henkel zijn net zo divers als onze merken en technologieën.

In deze afdeling controleren en monitoren we alle activiteiten in de financiële waardeketen en zorgen we ervoor dat de processen in de Financial Services-afdeling onberispelijk zijn. Dit omvat ook risicobeheer, belastingoptimalisatie, valutabeheer, rentebeheer, kwartaal- en jaarverslagen en investor relations. Of je nu als nieuwkomer begint of als ervaren professional nieuwe wegen wilt inslaan, we nodigen je uit om bij te dragen aan het duurzame succes van Henkel.

Als sterke lokale en regionale zakenpartner zorgen wij voor elk type financiële rapportage in combinatie met controle- en monitoringfuncties. We leveren een optimale service door rigoureuze end-to-end-processen toe te passen. Zo bieden we passende globale oplossingen die voldoen aan Henkels kwaliteits- en tijdsvereisten. Ga met ons de uitdagingen aan eigen aan een wereldspeler met een brede waaier aan producten en merken in verschillende markten.

We helpen onze teams over de hele wereld competenties ontwikkelen. We leiden onze medewerkers op en werven nieuw talent aan. Zo boosten we onze prestaties en leggen we de basis voor de digitale transformatie bij Henkel. De vaardigheden van onze mensen zijn de basis van ons succes. Tegelijk willen we een sterk gevoel van verbondenheid ontwikkelen. In deze afdeling help je het beste in onze medewerkers bovenhalen.

Met Henkel Digital Business (dx) schrijven we een gloednieuw hoofdstuk. Digitalisering, Business Process Management en IT-expertise vloeien er samen om moeilijke industriële uitdagingen aan te pakken en bedreigingen om te zetten in kansen. We focussen op megatrends zoals de platformeconomie, de Consumer & Customer gravitation shift, Outcome-based Servitization en Lean-Fast-Simple. We vertrekken van individuele klant- en consumentenbehoeften en bouwen digitale en datagestuurde bedrijfsmodellen om onze activiteiten te optimaliseren en te transformeren. Onze operationele en digitale teams werken samen om de wereld van morgen voor te bereiden.

Corporate Audit is een veelzijdig en divers team met een waaier aan competenties. We voeren systematische audits uit om ons risicobeheer, onze interne controles en de bestuursprocessen te evalueren en te verbeteren. We werken op een onafhankelijke en op feiten gebaseerde manier manier samen met alle activiteiten en functies binnen Henkel. We verbeteren de organisatie door een duidelijk overzicht aan te reiken. Bij Corporate Audit doen we ook actief aan talent- en loopbaanontwikkeling.

Onze logistieke collega’s zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de supply chain. Zo stuur jij de hele supply chain mee aan, van demand planning tot de distributie naar de klanten. Supply Chain Management bij Henkel gaat verder dan de klassieke aanpak. Sommige klanten bieden ons Vendor-Managed Inventory (VMI) aan waarbij de inventaris door de leverancier beheerd wordt. Om de supply chain te optimaliseren, maakt Henkel ook gebruik van Supplier-Managed Inventory (SMI). Hierbij geven de leveranciers ons toegang tot hun voorraad- en bestelgegevens.

Marketing bij Henkel is veelzijdig en je kunt zowel in B2C- als in B2B-marketing werken. In onze internationale of nationale marketingteams of op onze digitale marketingafdeling ontwikkel je geavanceerde marketingoplossingen voorz een snel veranderende en competitieve omgeving. Zo krijg je de kans om creatieve bureaus aan te sturen en onze media- en communicatiebudgetten optimaal te benutten. Op basis van data en complexe informatie uit trends en klantvoorkeuren werk je aan advertentiestrategieën, productinnovaties en product(her)lanceringen.

De Sales-afdeling is verantwoordelijk voor onze distributiekanalen en ze beheert de klantrelaties. De buitendienst streeft duidelijke doelstellingen na en heeft een grote vrijheid om acties op te zetten. Ondersteund door ons brede portfolio van sterke merken heb je directe contacten met de klanten en kun je campagnes voeren naar winkelmanagers toe. Op deze afdeling werpen je activiteiten meteen hun vruchten af. Je hebt een tastbare impact op onze merken en het bedrijf.

De voornaamste missie van de Purchasing-afdeling is om wereldwijd de best mogelijke aankoopresultaten te bereiken. We combineren de beste inkoopoplossingen met Henkels economische en strategische doelen. Behalve de inkoopvoorwaarden spelen natuurlijk de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze zakenpartners ook een grote rol. Ben je niet vies van een uitdaging, dan kun je in onze aankoopafdeling een game changer zijn in zowel volwassen als opkomende markten en zowel in de B2B- als de B2C-sector.

De wetenschappers en ingenieurs van Research & Development liggen aan de basis van het bedrijfssucces van Henkel. Ze doen onderzoek in een groot aantal verschillende domeinen. Met innovatieve ideeën beantwoorden ze de noden van onze toekomstige klanten en verbeteren ze onze merken en technologieën. Als lid van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam help je om onze merken en technologieën wereldwijd succesvoller te maken.

Als productontwikkelaar werk je voor een specifieke internationale productgroep, bijvoorbeeld haarkleuring. Je creëert nieuwe producten en brengt die in relevante landen op de markt. Daarnaast versterk je de voordelen van onze bestaande producten. Het is daarbij essentieel om de basisprincipes van de formulering, grondstofkenmerken en meetmethoden van onze producten tot in de puntjes te kennen. Als lid van een internationaal en multidisciplinair team, is talent voor communicatie de sleutel om samen te werken met collega's uit verschillende landen en uit verschillende expertisegebieden.

Een verpakkingsingenieur bij Henkel wordt toegewezen aan een internationale productgroep. Samen met je collega’s ontwerp en ontwikkel je nieuwe verpakkingen voor producten en implementeer je die in relevante markten. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk om bestaande verpakkingen te optimaliseren. Voor die functie heb je een gedegen kennis van kunststofverwerking nodig. Een verpakkingsingenieur moet mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen om onze leidende positie wat betreft verpakkingsdesign te behouden.

Vertrouwen is de basis voor ons succes, onze partnerschappen en onze klantrelaties. Corporate Communications is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. We geven Henkels reputatie vorm en beschermen ze zowel in het openbaar, als naar specifieke stakeholders toe zoals journalisten en opinieleiders. Met interne communicatie geven we onze medewerkers en leidinggevenden relevante informatie over onze bedrijfsstrategie en activiteiten. Met haar globale bereik overziet de Corporate Communications-afdeling de deelname aan beurzen in de belangrijkste regio's en markten wereldwijd.

Als ingenieur voor Methods Engineering maak je deel uit van een internationale productgroep. Binnen deze groep standaardiseer je processen en zorg je voor state-of-the-art vulinstallatietechnologie. Je bent gedreven om de prestaties en kwaliteit van onze producten en nieuwe verpakkingen te verbeteren. Want geoptimaliseerde, efficiënte processen zijn het geheim van succesvolle bedrijven. Ook bij Henkel streven we naar een duurzamer en succesvoller bedrijfsbeheer in de toekomst.

Als medewerker Strategy & Business Development ondersteun je ons topmanagement om het toekomstige bedrijfsportfolio te optimaliseren en nieuwe ontwikkelingsgebieden en marktpotentieel te identificeren. Dit is een opwindende functie waarmee je mee de strategische richting van Henkel bepaalt. Om de bedrijfsstrategie verder uit te werken en Henkel operationeel uitmuntend te maken, analyseer je de situatie van het bedrijf vanuit economisch standpunt, onderzoek je het potentieel van nieuwe markten, check je mogelijke overnames en houd je verschillende doelgroepen in de gaten.

Alle vacatures

Ontdek jouw toekomst bij Henkel

De gezichten van verschillende Henkel werknemers. Ze kijken vol vertrouwen en lachen.

Let’s dare to make an impact together.

Bij Henkel kun je groeien in een dynamische, diverse omgeving gebaseerd op vertrouwen en samenhorigheid en zo je ideeën tot leven brengen.

Do you dare to have an impact? Let’s talk about it.