Dylon

Dylon - dyes of London. Voor prachtige kleurtransformaties.

Van kleur veranderen was nog nooit zo makkelijk. DYLON dyes zijn een gemakkelijke manier om uw kledingstukken op een mooie, trendy en modieuze manier te doen herleven. Dylon, de specialist in textiel verven.

DYLON (Dyes of London) werd in 1946 opgericht door twee jonge ondernemers, Luca Purbeck en Peter Samuel, die kleurstoffen begonnen te verkopen vanuit een garage in het centrum van Londen. De jaren zestig, de kleurrijkste periode van de vorige eeuw, was de bloeiperiode van DYLON. De etalages van de stijlvolle Edgware Road-winkel van het merk brengen voortdurend nieuwe ideeën om stijlliefhebbers te inspireren, want tieners maken hun eigen outfits, korten hun topjes in, creëren tie & dye-patronen op hun t-shirts en dragen spannende nieuwe kleuren. DYLON is altijd op zoek naar trends en begrijpt dat velen op zoek zijn naar minder afval. Recycling is in de mode, en mensen hebben liever dat ze iets opknappen dan weggooien.

Al meer dan 50 jaar biedt DYLON een scala aan mogelijkheden op het gebied van kleur. Of u nu uw garderobe op wilt fleuren, een oude jurk nieuw leven in wilt blazen of uw interieur meer kleur wilt geven, DYLON heeft een kleur die aan uw wensen voldoet. Met DYLON textielverven kan iedereen zijn persoonlijkheid tot uitdrukking brengen met opvallende kleuren in kleding of meubelstoffen.

Ontdek onze website om meer te weten te komen over alle mogelijkheden.