Beauty Care

Henkel Beauty Care heeft wereldwijd leidende posities binnen de markt, en breidt zijn consumentenproducten voortdurend uit. De divisie ontwikkelt, produceert en verkoopt diverse succesvolle producten van hoge kwaliteit – voor haar, lichaam, huid en mond – die wereldwijd verkrijgbaar zijn in 150 landen.

Beauty Care is actief in zowel consumentenproducten als producten voor de professionele markt. Binnen de consumentenmerken willen we ons innovatieve leiderschap continu blijven uitbreiden op de belangrijkste markten, om zo ons aandeel binnen deze markten te vergroten. Binnen de professionele markt zetten we onze globaliseringsstrategie voort, waarbij we ons specifiek focussen op het stimuleren van onze groeimarkten. We zijn koploper in alle internationale marktsegmenten. Henkel Beauty Care staat voor merkproducten op het gebied van haarkleuring, -styling en -verzorging, en verzorging van lichaam, huid en mond. Schwarzkopf Professional mag zich scharen onder ’s werelds drie meest toonaangevende leveranciers van producten voor kapsalons.

In de Benelux is de Henkel Beauty Care divisie aanwezig met bekende merken zoals: Schwarzkopf, Osis, Indola, Fa, Syoss, Theramed, enz.

icon hair color

Wist je dat er elke seconde wereldwijd meer dan twintig haarkleurings­producten van Henkel verkocht
worden?