desktop-14x5-de-blue-collar-03

Belgium, Drogenbos, Adhesive Technologies

Mecanicien/Maintenance Operator (M/F/X)

Bij Henkel kun je voortbouwen op een sterke traditie en toonaangevende posities in zowel industriële als consumentensectoren om het leven elke dag opnieuw vorm te geven en te verbeteren. Als je ervan houdt om de status quo uit te dagen, sluit je dan aan bij onze gemeenschap van meer dan 50.000 pioniers wereldwijd. Onze teams van Henkel Adhesive Technologies helpen complete industrieën te transformeren en bieden onze klanten een voorsprong op de concurrentie door middel van kleefstoffen, afdichtmiddelen en functionele coatings. Met onze vertrouwde merken, de allernieuwste technologieën en onze baanbrekende oplossingen, heb je ontelbare mogelijkheden om nieuwe wegen te ontdekken en je vaardigheden te ontwikkelen. Groei in onze toekomstgerichte bedrijven, onze diverse en bruisende cultuur en vind een plek waar je gewoon thuishoort. Zo druk je jouw stempel op duurzamere groei.

Dare to make an impact?

JOUW ROL

  • Preventief onderhoud: Voert regelmatig gepland onderhoud uit om ervoor te zorgen dat machines optimaal blijven functioneren en om ongeplande stilstand te voorkomen.
  • Storingsanalyse: Diagnosticeert en identificeert snel problemen met machines, zowel elektrisch als mechanisch, om de productieonderbreking tot een minimum te beperken.
  • Reparaties: Voert reparaties uit aan machines en apparatuur na een storing of schade, en zorgt voor een snelle en effectieve oplossing om de productie te hervatten.
  • Installatie en inbedrijfstelling: Helpt bij de installatie van nieuwe machines en zorgt ervoor dat ze correct worden opgestart en geïntegreerd in het productieproces.
  • Veiligheid: Volgt strikte veiligheidsprocedures en zorgt ervoor dat machines voldoen aan de veiligheidsnormen om ongelukken te voorkomen.

JOUW VAARDIGHEDEN

  • Technische expertise: Uitgebreide kennis van mechanische systemen, elektromechanische componenten en industriële automatiseringstechnologieën.
  • Diagnostische vaardigheden: Vermogen om snel en nauwkeurig storingen te identificeren en analyseren, en effectieve oplossingen te bedenken.
  • Onderhoudsplanning: Vaardigheid in het opstellen van onderhoudsschema's en het uitvoeren van preventief onderhoud om ongeplande stilstand te minimaliseren.
  • Veiligheidsbewustzijn: Grondige kennis van veiligheidsvoorschriften en het vermogen om veiligheidsprocedures strikt te volgen.
  • Teamwerk: Goede communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken met andere teamleden, operators en engineers.
  • Probleemoplossend vermogen: Creatief denken om onverwachte problemen snel en efficiënt op te lossen.
  • Nauwkeurigheid: Zorgvuldige en nauwkeurige uitvoering van taken om de betrouwbaarheid van machines te waarborgen.
  • Documentatie: Het bijhouden van nauwkeurige documentatie van uitgevoerde taken, reparaties en onderhoudsactiviteiten.

Bij Henkel hebben we allemaal verschillende achtergronden, perspectieven en levenservaringen. Wij geloven dat de uniekheid van al onze werknemers onze grote kracht is. Word onderdeel van het team en breng ons jouw uniekheid! Iedereen is welkom om te solliciteren, ongeacht afkomst, cultuur, religie, seksuele geaardheid, handicap en leeftijd.

JOB ID: 24060713
Contract & Job type: Regular - Full Time
Contact information for application-related questions: recruitment.benelux@henkel.com
Please do not use this email address for sending your application or CV. To apply, please click on the "Apply Now" button below. Applications sent via e-mail will not be accepted.
Belgium_Brandbar_1460x142
Wellbeing programs
Wellbeing programs Healthcare coverage / Medical insurance
Healthcare coverage / Medical insurance Meal voucher
Meal voucher International career opportunities
International career opportunities On-site electric car charging stations
On-site electric car charging stations Development opportunities
Development opportunities Smart work / Flexible working arrangements
Les avantages peuvent varier en fonction du grade